van der Sluis sfeervol wonen in Baarle-Hertog

Linoleum vloerbekleding vakkundig geplaatst


Maak kennis met Marmoleum. Een fascinerende wereld van kleuren en dessins. Met een breed scala aan collecties biedt Marmoleum ongekende mogelijkheden. Ons doel is een excellente vloer met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Een hygiënische vloer, geïnspireerd door de natuur. Forbo's linoleumvloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Een materiaal dat zowel ecologisch als economisch waarde toevoegt aan alle moderne en eigentijdse architectuur.


Wat Marmoleum zo speciaal maakt, is dat het wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Het behoort tot de meest milieuvriendelijke vloeren en heeft daar al diverse erkenningen voor gekregen. Alle Marmoleum vloeren zijn voorzien van Topshield-2, een dubbele UV-geharde toplaag. Deze garandeert dat uw vloer zijn hele leven in optimale staat blijft met de laagste levensduur-kosten.


Van der Sluis sfeervol wonen zorgt voor een vakkundige plaatsing van uw nieuwe linoleum vloer, inclusief het egaliseren of legklaar maken van de ondervloer.


Klik hier voor meer informatie over linoleum vloerbekleding van Forbo

Linoleum vloerbekleding vakkundig geplaatst
Linoleum bij van der Sluis

Openingsuren:


Dinsdag t/m zaterdag:

9.00 - 17.00 u. 

Zondag en maandag: gesloten


Bel ons voor een afspraak,

of klik hier voor onze online agenda.
Copyright © 2021: van der Sluis sfeervol wonen

Contact: 

van der Sluis sfeervol wonen

Kapelstraat 6 

2387 Baarle-Hertog (België)


Tel. vanuit België: 014 69 90 02


Tel. vanuit Nederland:

00 32 14 69 90 02

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.