van der Sluis sfeervol wonen in Baarle-Hertog

Verticale jaloezieën voor lichtregeling en zonwering

Luxaflex® heeft de verticale jaloezie (gordijnjaloezie) helemaal opnieuw ontworpen en zet hiermee een opvallende, nieuwe trend in verticale raambekledingen. De reeks stoffen geeft een verfrissende nieuwe look, geënt op eigentijds design. Verticale jaloezieën zijn manueel of elektrisch te bedienen.


Gordijnjaloezieën zijn er in verschillende uitvoeringen, waaronder stof, aluminium en een speciaal ontwikkelde pvc-collectie. Allemaal bieden ze de bekende voordelen van gordijnjaloezieën: uitstekende lichtinstelling, zonwering en privacy. Verticale jaloezieën worden op maat gemaakt voor een perfect eindresultaat!Kunststof lamellen van Louverdrape

Kunststof lamellen (PVC lamellen) zijn multi-inzetbaar en heel gemakkelijk te combineren. U kunt kiezen uit een brede waaier aan kunststof lamellen in rustgevende kleuren. Ze passen feilloos in elk interieur. Kunststof lamellen zijn kleurecht, makkelijk te onderhouden en bovendien heel hygiënisch. Alle referenties zijn brandvertragend, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor kantoren. Daarnaast zijn al onze kunststof lamellen antistatisch en hebben ze hoge reflectie-, absorptie- en transmissiewaarden.


Verticale jaloezieën van: Luxaflex, Bece, Louverdrape (Lecluyse) en Zonnelux

Raamdecoratie lamellen op maat gemaakt
Verticale lamellen bij van der Sluis sfeervol wonen

Openingsuren:


Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 17.00 u. 

Zaterdag: 10.00 - 17.00 u. 

Zondag: 10.00 - 12.30 u. 

Maandag: gesloten.Contact: 

van der Sluis sfeervol wonen

Kapelstraat 6 

2387 Baarle-Hertog (België)


Tel. vanuit België: 014 69 90 02


Tel. vanuit Nederland:

00 32 14 69 90 02

Copyright © 2019: van der Sluis sfeervol wonen

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.