van der Sluis sfeervol wonen in Baarle-Hertog
Kussens en plaids

Wij gaan verhuizen.  Nu 25% korting op de gehele voorraad!

Behang voor elke woonsfeer


De structuren en dessins, die de huidige decoratietrends bepalen, vindt u in onze behang collecties van o.a.: Arté, Casadeco, Casamance, Eijffinger, Hooked on Walls en Dekens. Voor elke woonsfeer een passend behang.


Klassiek behang

De nieuw klassieke woonstijl is even verrassend als tijdloos. Oude tijden herleven met gedecoreerd behang, lambrisering, kroonluchters en ornamentele plafonds. Antieke en Aziatische objecten verrijken de sfeer, net als glanzende en aaibare stoffen zoals satijn, fluweel, wol en mohair. Verrassende kleuraccenten in fuchsia, wijnrood of donkerpaars brengen het interieur tot leven. Nieuw klassiek met een vleugje chique!Trendy behang

Vrolijk, kleurrijk en creatief. Het interieur is functioneel, flexibel, relaxed en gezellig! Stoere materialen als hout en steen, comfortabele zitmeubelen, lage dressoirs, vintage, kunst, kleurrijke kleden en hippe designobjecten bepalen de sfeer. Deze stijl is uitermate geschikt voor kleine ruimtes, met wit als belangrijkste basiskleur, gecombineerd met frisse kleuren of accenten in vergrijsde pasteltinten. Kleur en creativiteit ontmoeten elkaar!


Modern behang

Ruimtelijk en licht met strakke lijnen en eenvoudige vormen. De basiskleuren zijn ingetogen, van zwart-wit en naturellen tot grijs, blauw en groen. Er is veel aandacht voor functionaliteit, design én ambachtelijke producten. De meubelen zijn groot en comfortabel, op een enkele designklassieker na. Verrassende effecten als een opvallend behang op één muur, kenmerken deze woonsfeer.Kleuradvies voor uw interieur

Kleuradvies is de basis bij het inrichten van uw huis in combinatie met gordijnen en vloerbekleding. Voor een totaal kleur- en interieuradvies bent u bij van der Sluis sfeervol wonen aan het juiste adres. Onze verfcollectie van Boss paints met meer dan 20.000 kleuren staat garant voor een actueel kleurenpallet en een kwalitatief hoogwaardige verf.


Klik hier voor behangdessins, inspiratie en instructiefilms behangen!

Behangpapier van Hooked on Walls
Behangpapier van Hooked on Walls
De grootste collectie behangpapier

Openingsuren:


Dinsdag t/m zaterdag:

9.00 - 17.00 u. 

Zondag en maandag: gesloten


Donderdag 9 mei Hemelvaart

Zijn wij gesloten.

Contact:


van der Sluis sfeervol wonen

Kapelstraat 6 

2387 Baarle-Hertog (België)


Tel. België: 014 - 69 90 02

Tel. Nl.: 00 32 14 69 90 02


Email: info@vandersluis.be

Copyright © 2023: van der Sluis sfeervol wonen

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.

Ik aanvaard de privacy policy