van der Sluis sfeervol wonen in Baarle-Hertog
Kussens en plaids

Wij gaan verhuizen.  Nu 40 - 50% korting op de gehele voorraad!

Elektrische gordijnen en raamdecoratie


Voor een groter comfort, maar ook voor een betere inbraakpreventie, kunt u kiezen voor elektrische bediening van uw gordijnen, optrekgordijnen, paneelgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën etc. Er is een ruime keuze in bedieningsmogelijkheden; schakelaars, afstandsbediening, domotica of zelfs via smartphone of tablet. Elektrische gordijnen worden aangesloten op 220 volt voedingspanning. Indien nodig wordt er een transformator voorzien voor 12 of 24 volt. Optrekgordijnen, rolgordijnen, duo-rolgordijnen, plissé en duette in combinatie met (oplaadbare) batterijen bieden een oplossing voor alle situaties waar het aanbrengen van bedrading niet mogelijk of wenselijk is.


Van der Sluis sfeervol wonen heeft vele jaren ervaring met de elektrische bediening van raamdecoratie. Vraag voor uw nieuwbouw of renovatie tijdig naar de mogelijkheden, wij adviseren u graag over bekabeling en aansluitpunten.PowerView™ Motorisation

Een revolutionair nieuw systeem dat je raamdecoratie automatisch bedient op elk gewenst moment van je dag. Bepaal je eigen instellingen en PowerView™ doet de rest, automatische bediening van je raamdecoratie gedurende de hele dag. Maak voor elke ruimte een eigen scene, met één of meerdere producten tegelijk, in de exacte stand die je wilt. Met één druk op de knop beweegt je raamdecoratie naar de perfecte, voorgeprogrammeerde positie.


Met de PowerView™ App kun je gepersonaliseerde scènes creëren zodat de raamdecoratie beweegt naar de door jou ingestelde posities, zonder dat je nog iets hoeft te doen. Van één enkel raam tot alle ramen in het hele huis. Te bedienen met je smartphone, tablet of een Pebble™ Afstandsbediening. Combineer de geavanceerde technologie van PowerView™ Motorisation met onze prachtige uitgebreide collectie. Zo is de mooiste raamdecoratie nu ook de slimste raamdecoratie.


Kijk ook op www.luxaflex.be


Tahoma van Somfy

Tahoma van Somfy is een besturingsinterface die toegankelijk is via het internet en waarmee u waar en wanneer u maar wilt, alle voorzieningen in u woning kan bedienen. Wij installeren uw Somfy Tahoma volledig naar uw wensen.


Ook voor elektrische raamdecoratie: een bezoek méér dan waard!

Op maat gemaakte elektrische gordijnen
Powerview elektrische raamdecoratie op maat gemaakt
Elektrische gordijnen Somfy Tahoma
elektrische gordijnen Somfy
elektrische gordijnen afstandsbediening
elektrische gordijnen Tahoma app
elektrische gordijnen app bediening
elektrische gordijnen powerview
elektrische raamdecoratie app
elektrische rolgordijnen
elektrische rolgordijnen app
elektrische raamdecoratie afstandsbediening Somfy
elektrische gordijnen app Tahoma
elektrische wave gordijnen

Openingsuren:


Dinsdag t/m zaterdag:

9.00 - 17.00 u. 

Zondag en maandag: gesloten


……..

Contact:


van der Sluis sfeervol wonen

Kapelstraat 6 

2387 Baarle-Hertog (België)


Tel. België: 014 - 69 90 02

Tel. Nl.: 00 32 14 69 90 02


Email: info@vandersluis.be

Copyright © 2023: van der Sluis sfeervol wonen

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.

Ik aanvaard de privacy policy